Rólunk

rólunk – Cégünk története

Üdvözlöm honlapunkon!
Mondhatjuk, hogy ezen a helyen indult cégünk története.

Ahol a cégünk történetünk elkezdőtött!
Ahol a cégünk történetünk elkezdőtött!

Kemecsei Imre vagyok. Cégünk 2001-ben alakult meg Dévényi Sándor (Kossuth díjas építész tervező) által tervezett társas és családi házak kivitelezésére.  Az Öntő 2001 Kft. nevét a véletlennek köszönhetjük, mert első teljes generálkivitelezésünk Érd Öntő utcában valósult meg. Ma már a fő tevékenységeink közé sorolhatjuk a fűtésrenszer kiépítését, vízhálózat kiépítését, ezek karbantartását, a hideg-meleg burkolat kivitelezését valamint a gipszkartonozást. Az évek során számtalan alkalommal találkoztunk fűtés megállással csőtöréssel, dugulásokkal, csak hogy néhány példát említsünk. Számos alkalommal kértek fel minket teljes kivitelezésre, építésre. Gyakori feladataink közé tehető a fűtésrendszerek vegyszeres mosása, fűtések korszerűsítése, különböző típusú fűtő készülékek, cseréje és fürdőszoba teljes kivitelezése.

Számunkra fontos, hogy csak olyan munkát adjunk át, amelyet a saját otthonunkban is szívesen néznénk. A jó minőség nálunk egy elengedhetetlen érték, amely minden egyes általunk elvégzett munkában megtalálható.

Cégünk nagy hangsúlyt fektett a gyors, precíz, igényes munkákra. A megrendelőink folyamatosan újabb kivitelezésekkel keresnek meg.

Államilag támogatott fűtési rendszerek korszerűsítésének teljes tervezésével, kivitelezésével, átadásával, valmint karbantartásával kapcsolatban állunk rendelkezésére.

A Fernox anyagait preferáljuk és alkalmazzuk munkáink során:

Remélem a jövőben, személyesen is találkozhatom Önnel és szakmai tudásomat, tapasztalataimat megmutathatom.